1_sunset1.jpg2_sunset2.jpg3_header3.jpg4_header4.jpg5_header5.jpgShimano Alivio CX 396 cm 3lb

E-mail
Ár
Fogyasztói ár: 19.990 Ft

Cikkszám:ALCX13300
Elérhető
Gyártó: Shimano
Leírás

A bottest anyaga:XT30 Carbon

A shimano a legkorszerűbb technológiát és a legmodernebb, szinte művészi gyártási eljárásokat használja. Botjai alkalmazkodnak a különböző horgászmódszerekhez, melyek mindegyike egyéni tulajdonságokat igényel.

Akár csúcstechnológiájú, akár alacsony ár-fekvésű botokról beszélünk, a botok tervezésénél a mérnökök mindig a legjobb minőségű alapanyagokat használják fel. Ha egy alapanyag nevében az „XT" betűket és egy számot lát az ember (pl.:XT100) ez a szénszál ellenőrzött körülmények közötti szakítószilárdságát jelöli. Minél nagyobb ez a szám, annál jobb a szénszál minősége és egyben az ára is magasabb.

A horgászmódszerekhez alkalmazkodva, célszerű a különböző karbon anyagokat bioszálakkal és üvegszálakkal keverni. Ezáltal a bot erősebbé, tartósabbá és rugalmasabbá válik a célzott horgászmódszernek megfelelően. Bármilyen alapanyag került felhasználásra a gyártás során, a horgász biztos lehet abban, hogy az elvárható horgászati igényeknek maximálisan megfelel, és hosszú időn át megbízható teljesítményt nyújtó felszerelést tart a kezében, ami élvezetes horgászatot nyújt a használójának.

shimano orsótartó

A világhírű Fuji orsótartók használata mellett a shimano több egyedi orsótartó megoldást is kifejlesztett, így a különböző rendeltetésű horgászbotokra egyéni megoldású shimano orsótartók kerülnek.

vezetőgyűrűk anyaga:"Shimano Hardlite" (SiH)

könnyű és erős anodizált acél keretbe szerelt alumínium-oxid betétek,

melyek ideális ideális erőeloszlást és teljesítményt nyújtanak.

Bothosszoság: 396 cm

Szállítási hossz: 201 cm

Súly:372 gr

Dobósúly: max 120 gr

Részek száma: 2

Gyűrűk száma: 6

 

 

Copyright © 2013 Trabello Kft